09 juli 2015 Echtpaar Van de Sluis-van Veenendaal uit Opheusden 50 j..


Op donderdag 9 juli 2015 was het vijftig jaar geleden dat de heer Gerrit van de Sluis (69) en mevrouw Pellina van Veenendaal (68) uit Opheusden in Rhenen in het huwelijk traden. Namens de gemeente ging wethouder Hans Keuken bij het bruidspaar op bezoek om hen te feliciteren. Uiteraard liet hij
zijn felicitaties vergezeld gaan van een mooie bos bloemen.

Echtpaar Van de Sluis-Van Veenendaal uit Opheusden

De bruidegom (geboren in Rhenen) en de bruid (geboren in Elst (U)) gingen na hun huwelijk in Opheusden wonen.Van de Sluis verhuisde overigens al in zijn jonge jaren met zijn ouders naar Opheusden. Het bruidspaar kreeg twee dochters. Drie kleinkinderen is het gezin inmiddels rijk.

De bruidegom werkte op de steenfabriek in Veenendaal en later in Elst. Hij sloot zijn werkzame jaren af bij Presikhaaf. De bruid was in Veenendaal werkzaam in de sigarenindustrie bij Panter. Het bruidspaar kreeg in de vijtig jaar wat gezondheid betreft te maken met vele ups en downs. "Maar we
zijn er nog steeds", geeft Gerrit van de Sluis aan. "We zijn met elkaar steenrijk. Mooi om dit huwelijksjubileum mee te maken."

Met de familie gingen Gerrit en Pellina van de Sluis daags na het huwelijksjubileum uit eten in 't Veerhuis in Opheusden. "Een mooie afsluiting van een halve eeuw samen zijn", klonk het tenslotte uit een mond.