Laatste hoofdprijswinnaar Holland Krassen Kraslot heeft zich gemeld

Laatste hoofdprijswinnaar Holland Krassen Kraslot heeft zich gemeld

Rijswijk, donderdag 9 juli 2015 - Feest in Utrecht, want daar heeft een man de laatste hoofdprijs van EUR50.000 netto van het Holland Krassen Kraslot gewonnen. Omdat het winnende Kraslot is verkocht bij Bruna Utrecht 756 aan de Roelantdreef 254 in Utrecht wordt hier op donderdag 16 juli 2015 om 14:00 uur een taart aangesneden om het winnen van de prijs te vieren.

"Ik ging naar de winkel om mee te spelen met Eurojackpot, maar dat Kraslot van Holland Krassen zag er ook leuk uit. Doe er maar twee van die Hollandse Krasloten bij", aldus de fortuinlijke winnaar. De hoofdprijswinnaar heeft een geldprijs gewonnen van EUR50.000 en was blij verrast toen hij hoorde dat zijn geldprijs een netto bedrag bleek te zijn: "Daar had ik geen rekening mee gehouden. Ik ga lekker een deel van mijn hypotheek aflossen en een klein autootje kopen. Het geeft een heerlijk gevoel, dit had ik zeker niet verwacht"".

Over Krasloten

Krasloten is onderdeel van De Lotto. De Lotto bestaat sinds 1961. Met de merken Lotto, Toto, Lucky Day, Krasloten en Eurojackpot investeert De Lotto in de maatschappij. Jaarlijks doneert De Lotto miljoenen euro's aan instellingen op het gebied van sport, cultuur, maatschappelijk welzijn en volksgezondheid. In de afgelopen jaren is dit bedrag opgelopen tot ruim EUR 2 miljard. Krasloten is de enige loterij in Nederland met een vergunning vanuit de overheid voor het organiseren van Krasloterijen in Nederland.