Kansen agrarische industrie Sri Lanka

Gepubliceerd op: 7 juli 2015 | Gewijzigd op: 9 juli 2015

Bent u op zoek naar nieuwe kansen in de landbouw, voedings- en verpakkingsindustrie in Sri Lanka? Kom dan naar de PRO FOOD / PROPACK & Agri Biz beurs van 7 tot 9 augustus 2015 in Colombo, Sri Lanka.

PRO FOOD / PROPACK & Agri Biz beurs

Als Sri Lanka's enige landbouw-, voedsel- en verpakkingenevenement, is PRO FOOD / PROPACK & Agri Biz 2015 de ontmoetingsplaats voor producenten en leveranciers. Het evenement trekt veel nationale en internationale bedrijven aan. U kunt uw diensten en producten demonstreren tijdens de beurs. Ook is er aandacht voor innovaties. Thema van dit jaar is 'van de boerderij tot de keuken'.

Nederlandse agrarische bedrijven staan wereldwijd hoog aangeschreven vanwege hun kennis en ervaring in de agrarische sector. Deze beurs biedt u kansen om zaken te doen in Sri Lanka.

Deelnemen

De Nederlandse ambassade in Sri Lanka biedt u de mogelijkheid tijdens de beurs als deelnemer en/of bezoeker mee te doen. Als bezoekers kunt u deelnemen aan B2B/matchmakingsessies. U kunt ook promotiemateriaal opsturen, bijvoorbeeld folders. De ambassade stelt deze dan tijdens het evenement beschikbaar in hun stand.