Theaterprogramma Incubate festival compleet: 5 NL premieres

Vandaag maakt de organisatie van het Incubate festival in Tilburg het theaterprogramma compleet. Na de eerder aangekondigde voorstellingen in Theaters Tilburg van Liquid Loft (15, 16, 17 september) en van Ful met The Knife (19 en 20) september, voegt Incubate vandaag nog een aantal voorstellingen aan het programma toe in De NWE Vorst. Alle informatie staat op www.incubate.org

Alle voorstellingen zijn toegankelijk met een Incubate festival toegangskaart geldig op de dag van de voorstelling. Ook is er de mogelijkheid om voor theatervoorstellingen aparte tickets te kopen.

Het theaterprogramma van Incubate festival 2015 bestaat uit de volgende voorstellingen:

Di 15 sept

Liquid Loft (AT): 'Shiny Shiny...' (NL premiere) / 21:00 - 22:15u / Theaters Tilburg Muziektheater rond Andy Warhol en muziek van The Velvet Underground. Het Zuidelijk Toneel - 'Ruemke en De Man Door Europa' / 19:00 - 20:30u / De NWE Vorst Theatermaker Lucas De Man doet op theatrale wijze verslag van zijn reis door Europa met een team van creatief professionals.

Wo 16 sept

Liquid Loft (AT): 'Shiny Shiny...' / 21:00 - 22:15u / Theaters Tilburg Muziektheater rond Andy Warhol en muziek van The Velvet Underground SILK Cie. (AT) - 'Versuchsperson Silke Grabinger' (NL premiere) / 19:30 - 20:30u/ De NWE Vorst Een bijzonder dansexperiment: Grabinger stelde zich volledig tot de beschikking van internationaal gerenommeerde choreografen voor zes stukken van 10 minuten.

Do 17 sept

Liquid Loft (AT): 'Shiny Shiny...' / 21:00 - 22:15u / Theaters Tilburg Muziektheater rond Andy Warhol en muziek van The Velvet Underground. Nadia Schnock (BE) - 'Gary' (NL premiere) / 22:30u / De NWE Vorst Een geschifte tocht in een mentale jukebox. 'Gary' is een hommage aan de filmkunst.

Vr 18 sept

Yann Marussich (CH) - 'Blue Remix' / 21:00u / De NWE Vorst Marussich laat een mysterieuze blauwe vloeistof als bloed uit zijn ogen, mond en porien komen.

Za 19 sept

Ful + The Knife (SE): 'Europa Europa' (NL premiere) / 21:00u / Theaters Tilburg Dansvoorstelling met muziek en medewerking van The Knife, met bootvluchtelingen als moderne helden lAmpekAp/Villanella (BE) - 'Fresco' (NL premiere) /17.00, 18.15, 19.30, 20.45 en 22.00u / De NWE Vorst Een psychedelische visuele trip op muziek van zanger en dEUS gitarist Mauro Pawlowski.

Zo 20 sept

Ful + The Knife (SE): 'Europa Europa' / 21:00u / Theaters Tilburg Dansvoorstelling met muziek en medewerking van The Knife, met bootvluchtelingen als moderne helden het KIP & les ballets C de la B (BE) - 'Ladycock' / 19:30u / De NWE Vorst Onheilspellende types ontmoeten elkaar in een wereld vol originele Hitchcock-filmmuziek. Inclusief douchescene.

Tickets

Tickets voor Incubate festival 2015 zijn verkrijgbaar via de website www.incubate.org.

Voor de theatervoorstellingen in Theaters Tilburg kunnen Incubate kaarthouders met hun geldige festivalpolsbandje op de dag van de voorstelling vanaf 13u een plaatsbewijs ophalen bij het Ticket & Info Center, aangezien de balkons zijn gereserveerd voor festivalkaarthouders. Voor mensen die zeker willen weten dat ze een show van Liquid Loft of Ful + The Knife kunnen zien, zijn ook aparte voorstellingskaarten beschikbaar.

Voor voorstellingen in De NWE Vorst kunnen Incubate kaarthouders met hun polsbandje naar binnen. Ook zijn er voor deze voorstellingen losse tickets te krijgen a 10 euro.