Verkeershinder A6 tussen Lelystad-Noord en Swifterbant richting Emmeloord

09-07-2015 | Rijkswaterstaat Midden-Nederland | persbericht

Rijkswaterstaat voert van donderdag 16 juli 22.00 uur tot vrijdag 17 juli 06.00 uur reparatiewerkzaamheden uit aan het asfalt van de A6 tussen Lelystad-Noord en Swifterbant. Tijdens deze werkzaamheden is de A6 volledig afgesloten tussen Lelystad-Noord (11) en Swifterbant (12) voor verkeer in de richting van Emmeloord. Ook de oprit Lelystad-Noord (11) in de richting van Emmeloord is afgesloten.

Verkeer wordt omgeleid via afrit Lelystad-Noord (11), de N307 richting Dronten en de N711 (Dronterringweg), om bij oprit Swifterbant de A6 weer op te gaan. Rijkswaterstaat adviseert weggebruikers rekening te houden met een extra reistijd van ongeveer 10 minuten.

Gele borden ter plaatse geven de omleidingsroutes aan. Bij ongunstige weersomstandigheden kunnen werkzaamheden worden uitgesteld.

Goed voorbereid op weg met de vanAnaarBeter-app

Wilt u via uw smartphone op de hoogte blijven van (geplande) wegwerkzaamheden op uw routes? Dat kan met de van AnaarBeter-app voor iPhone, iPad, iPod touch en Android! De app is gratis te downloaden in de App Store of in de Google Play Store. Informatie is ook verkrijgbaar via het gratis informatienummer van Rijkswaterstaat 0800-8002.