Bruisend dorpshart Heeze


(13-07-2015)

U heeft het ongetwijfeld al gehoord? De gemeente Heeze-Leende wil graag een visie ontwikkelen om van Heeze een bruisend dorpshart te maken. U leest het goed, het gaat over een visie, een toekomstplan. Het is dus niet zo dat de gemeente binnen nu en een jaar aan uitvoering van het te maken plan
toekomt. Maar we willen wel met elkaar een plan maken, zodat we de komende jaren bij alle ontwikkelingen in het centrum een plan hebben dat we als leidraad kunnen gebruiken voor de inrichting van de openbare ruimte.

Naast de ontwikkeling van een centrumvisie bruisend dorpshart Heeze, heeft de gemeente recent een verzoek van Albert Heijn (AH) gekregen om te mogen verplaatsen naar de locatie naast het gemeentehuis (het huidige ZuidZorg gebouw en de oude brandweerkazerne).

Omdat het verzoek van AH midden in het centrumgebied valt, nemen we het onderzoeken van de mogelijkheden om AH al dan niet te verplaatsen, mee in de te ontwikkelen visie. Lees meer over het bruisend dorpshart Heeze en de verplaatsing van de Albert Heijn op:

* www.heeze-leende.nl/dorpshartheeze
* www.heeze-leende.nl/verplaatsingAH

Wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief via www.heeze-leende.nl/nieuwsbriefheeze.