Gratis vergadermeubel


(13-07-2015)
vergadermeubel

Alle verenigingen en andere geinteresseerden uit Heeze-Leende kunnen aanspraak maken op het huidige vergadermeubel van de gemeenteraad van Heeze-Leende. Wat houdt dat in? De raadzaal wordt verbouwd tot een multifunctionele zaal die beter geschikt is voor trouwplechtigheden, vergaderingen en
presentaties. Daardoor is het oude houten meubel overbodig. Het wordt in delen gedemonteerd door de aannemer en kan te zijner tijd in overleg met de aannemer en de gemeente worden opgehaald.

De gemeenteraad wil de verenigingen uit de gemeente een week de gelegenheid geven om hun belangstelling voor het meubel kenbaar te maken. Voorwaarde is wel dat het voor de vereniging gebruikt wordt. Het ovale meubel is ongeveer 6 meter breed, 5 meter diep en 85 cm hoog. Het meubel wordt
geleverd zonder het vergadersysteem, dus in de bovenkant zitten ongeveer twintig rechthoekige uitsparingen. Als er meer dan een vereniging is die belangstelling heeft voor het meubel, dan wordt er door de burgemeester geloot.

Belangstelling kenbaar maken kan tot en met dinsdag 21 juli 2015 via het volgende emailadres: r.vanderpoel@Heeze-Leende.nl.