Tweede verdachte aangehouden voor mishandeling Emmasingel


Tweede verdachte aangehouden voor mishandeling Emmasingel

Laatste update:
13-07-2015 | 12:32

Eindhoven - In het onderzoek naar de zware mishandeling die zondagochtend 12 juli plaatsvond op de Emmasingel in Eindhoven hield de politie maandag een tweede verdachte aan. Een 19-jarige Eindhovenaar liep door de mishandeling ernstige verwondingen op.

Het slachtoffer zou zondagochtend rond 5.00 uur zijn belaagd door twee mannen op een scooter op de Eindhovense Emmasingel. De man werd meerdere keren geschopt en geslagen, in ieder geval tegen zijn hoofd. Het tweetal ging er daarna vandoor op de scooter. Het slachtoffer liep onder meer een
gebroken neus en kaak op, verwondingen aan beide oogkassen en een zware hersenschudding. Hij is opgenomen in het ziekenhuis.

Aanhoudingen

De eerste verdachte, een 18-jarige Eindhovenaar, werd zondagochtend kort na de mishandeling aangehouden toen hij betrokken raakte bij een aanrijding op het Stratumseind. De tweede verdachte, een 26-jarige Eindhovenaar, kwam in de loop van het onderzoek in beeld. De politie hield hem
maandagochtend 13 juli op het politiebureau op de Eindhovense Mathildelaan aan. Beide verdachten zitten vast voor verder onderzoek.