Verkeer rond Rotterdam vast door groot ongeval op A20


13 juli 2015, 17:25

Verkeer rond Rotterdam loopt flink vast nadat maandagmiddag op de A20 naar Hoek van Holland bij Rotterdam-Centrum een ongeval gebeurde.

Bij de aanrijding waren een vrachtwagen en een personenauto betrokken. In de auto zaten twee volwassenen en volgens berichtgeving ook 5 kinderen. Drie van de inzittenden van de auto raakten bekneld en moesten door de brandweer worden bevrijd.

Voor de afhandeling van het ongeval zijn er ter plaatse twee rijstroken afgesloten waardoor er vanaf Prins Alexander 7 kilometer file staat. Ook in de andere richting is file ontstaan. Daar staat nu nog 5 kilometer verkeer vast. Weggebruikers vanaf de A16 komen in de file bij het knooppunt
Terbregseplein op zowel de hoofdrijbaan als de parallelrijbaan.

Om 17.20 uur was iedereen uit de auto gehaald en waren de twee volwassenen al naar een ziekenhuis overgebracht. Ook de kinderen worden naar een ziekenhuis gebracht.

De toedracht van het ongeval is nog onbekend. De politie zal daar nog een onderzoek naar uitvoeren. Het zal dan ook nog wel een poos duren voordat de rijstroken vrijgegeven worden.

Foto: Flashphoto.nl

Foto: (c) Flashphoto.nl