Praat mee over de Centrumvisie Scherpenzeel


Praat mee over de Centrumvisie Scherpenzeel

De gemeente Scherpenzeel stelt, samen met inwoners, ondernemers en andere belanghebbenden, een nieuwe Centrumvisie Scherpenzeel op. Graag informeren wij u over de stand van zaken en nodigen u van harte uit om (opnieuw) mee te denken over de toekomst van ons centrum.

Wat is er gebeurd?

Op 30 maart jl. organiseerden wij in Kulturhus De Breehoek een interactieve bijeenkomst over de Nota Economisch Beleid Scherpenzeel en de Centrumvisie Scherpenzeel. Naar aanleiding van deze avond organiseerden wij vervolgens twee werksessies en liepen tweemaal met belangstellende inwoners,
wijkplatformleden en ondernemers door het centrum en stonden (soms letterlijk!) stil bij plekken die onze aandacht behoeven. U vindt de verslagen en samenvattingen van de werksessies en de centrumschouwen op www.scherpenzeel.nl/centrumvisie.

Algemene conclusies

Wij hebben de informatie van de afgelopen bijeenkomsten gebruikt voor het opstellen van een aantal algemene conclusies. U vindt deze ook op de website. Wij dagen u uit om deze conclusies te lezen en aan te geven wat u daarvan vindt. Zijn dit de juiste conclusies of ontbreken daar een of meer
conclusies? Wij horen het graag. Uw reactie helpt ons om straks een Centrumvisie Scherpenzeel te kunnen presenteren waar veel mensen over hebben meegedacht en meegesproken. Op die manier wordt het een visie van ons allemaal.

Meer informatie

Hebt u naar aanleiding van deze brief vragen of opmerkingen? Neem dan contact op met de heer W. (Wicher) Hilbink, tel. (033) 277 23 24 of per e-mail: w.hilbink@scherpenzeel.nl.