Werkzaamheden ccmo.nl: maandag 13 tot en met donderdag 16 juli

Werkzaamheden ccmo.nl: maandag 13 tot en met donderdag 16 juli

Van maandag 13 tot en met donderdag 16 juli voert de CCMO werkzaamheden uit om haar dienstverlening via www.ccmo.nl verder te verbeteren. Het betreft vooral de bundeling van informatie over de extra toets bij de bevoegde instantie.

Reden voor de werkzaamheden is dat uit contacten met gebruikers en eigen onderzoek is gebleken dat de informatie over de bevoegde instantie te versnipperd op de website stond. Om dit te verhelpen, wordt in de hoofdstructuur onder `Onderzoekers' een nieuwe tab aangebracht: Geneesmiddelenonderzoek & extra toets bevoegde instantie. Hieronder zult u binnenkort alle informatie aantreffen over de bevoegde instantie, het indienen voor, tijdens en aan het eind van het onderzoek, uitleg, handige links en contactgegevens.

Het aanmaken van nieuwe tabs en het verplaatsen van informatie kan ertoe leiden dat u tijdelijk niet op onze website kunt vinden wat u zoekt. Mocht u met spoed bepaalde informatie van ccmo.nl nodig hebben, stuur dan alstublieft een e-mail naar ccmo@ccmo.nl. U wordt dan zo spoedig mogelijk geholpen. De CCMO streeft ernaar de werkzaamheden op donderdag 16 juli 2015 af te ronden.