Scheepvaartwinkel Marine BV winnaar 2015 scheepsbenodigdhedenbranche


Nationale Business Succes Award 2015: iedere zondag op RTL7 om 12:55 uur

Rotterdam, 20150722 -- Scheepvaartwinkel Marine BV is door de Nationale Business Succes Award uitgeroepen tot branchewinnaar 2015 in de scheepsbenodigdhedenbranche. ‘Het bedrijf wordt algemeen als een van de leidende bedrijven in de branche gezien en weet haar uitgebreide kennis van scheepsartikelen uitstekend te combineren met een klant- en servicegerichte aanpak, waardoor zij een zeer grote mate van tevredenheid bij haar klanten weet te bereiken.’

Scheepvaartwinkel Marine BV (2007) heeft zich in de afgelopen tijd ontwikkeld tot een belangrijke speler op het gebied van scheepsbenodigdheden, aldus de Nominatiecommissie van het Nationale Business Succes Award Instituut. Zij richt zich vooral op de professionele scheepvaart en is marktleider in de (binnenvaart)cruiseschepensector. Het bedrijf voert een breed assortiment van alle voor de scheepvaart noodzakelijke artikelen, zowel particulier als zakelijk, en kan deze snel en betrouwbaar leveren. Hierdoor heeft het inmiddels een uitstekende reputatie opgebouwd.

Betrouwbare en flexibele partner

Klantgerichtheid is het sleutelwoord bij Scheepvaartwinkel Marine, want zij ziet het als haar taak om klanten zoveel mogelijk te ontzorgen en een excellente service (24/7) te bieden. ‘Door te investeren in eigen chauffeurs is de logistiek prima voor elkaar en is zij voor haar klanten de betrouwbare en flexibele partner, die in alle opzichten probeert met de klant mee te denken’, stelt Robert Zwaan, hoofd van de dagelijkse Nominatiecommissie.

‘Scheepvaartwinkel Marine combineert haar superbrede en diepe assortiment met een uitstekende service, ook op het gebied van onderhoud en reparatie van bijvoorbeeld buitenboordmotoren. Haar grote knowhow stelt haar in staat om klanten uitstekend te adviseren. Alle bedrijfsauto’s van het bedrijf zijn voorzien van pompen waarmee smeermiddelen direct aan boord kunnen worden gepompt. Scheepvaartwinkel Marine biedt het allemaal. Het zijn dit soort zaken die aangeven hoezeer zij begaan is met kwaliteit en betrouwbaarheid.’

Meer informatie: http://www.scheepvaartwinkel.com

Over het Nationale Business Succes Award Instituut

Het Nationale Business Succes Award Instituut nomineert sinds 2011 jaarlijks de beste bedrijven van Nederland in specifieke branches op basis van strenge selectiecriteria. Een Succes Award wordt op basis van onderzoek toegekend aan ondernemingen die excellente resultaten hebben bereikt in hun branche en een lichtend voorbeeld zijn van succesvol ondernemen. De Nationale Business Succes Award is de eerste en de enige jaarlijkse ondernemersprijs van Nederland, met een eigen televisieprogramma en een hoofdprijs van 100.000 euro.

De missie van het Nationale Business Succes Award Instituut is tweeledig: het delen van actuele innovaties en kennis over de succesfactoren van ondernemingen in Nederland via (crossmediale) aandacht, en het versterken van het succes, de merkbekendheid en de company pride van de genomineerde ondernemingen via deze ondernemersprijs en het platform van de Nationale Business Succes Award.

De huidige editie van Nationale Business Succes Award (2015), inclusief het aanverwante tv-programma De Succesfactor, is gestart in februari en wekelijks tot einde 2015 te volgen op RTL 7, zondags om 12:55 uur.