BIS Bedrijfs Informatie Systemen BV branchewinnaar bij De Succesfactor


Nationale Business Succes Award 2015: iedere zondag op RTL7 om 12:55 uur

Ridderkerk, 20150714 -- BIS Bedrijfs Informatie Systemen BV is door de Nationale Business Succes Award uitgeroepen tot branchewinnaar 2015 in de audiovisuele bedrijfspresentatiesystemenbranche. Met een zeer sterke positionering en een onderscheidend concept heeft de onderneming zich volgens de Nominatiecommissie ontwikkeld tot een leidend bedrijf in de branche, dat uitgebreide productkennis paart aan een klant- en servicegerichte aanpak.

BIS Bedrijfs Informatie Systemen BV (1983) ontwerpt, realiseert en onderhoudt audiovisuele en ICT-oplossingen voor alle presentatie-, informatie- en communicatieruimten. De Nominatiecommissie van het Nationale Business Succes Award Instituut ziet in BIS een voorbeeld van innovatief ondernemerschap. ‘Het bedrijf is continu bezig haar producten en diensten verder te verbeteren en investeert volop in de modernste apparatuur en techniek. Feitelijk is zij een kennisintensieve dienstverlener, die perfect mee-ontwikkelt, vooroploopt en een eigen visie heeft op de ontwikkelingen. Ook voor de nieuwste technieken, zoals wachtrijmanagement (BIS IQ), narrowcasting of het ontwikkelen van apps, kan men bij BIS terecht.’

Opmerkelijk onderscheidend vermogen

BIS onderscheidt zich volgens de jury door haar schaalgrootte en haar manier van denken en handelen. ‘Zij is zich altijd bewust van haar kerncompetenties, die men duidelijk terugziet in haar value chain: advies, ontwerp, realisatie, onderhoud en beheer. BIS durft te ontwikkelen en focust sterk op innovatie. In een snel ontwikkelende technische wereld kenmerkt zij zich door grote R&D-inspanningen en een intensieve samenwerking met klanten en toeleveranciers. Visie, missie, ambities en strategie – bij BIS klopt het allemaal. Niet voor niets maken gerenommeerde bedrijven als KLM, BMW, Radio 538 en Mammoet gebruik van de oplossingen van BIS’, stelt Robert Zwaan, hoofd van de dagelijkse Nominatiecommissie.

Het bedrijf besteedt daarnaast op alle denkbare onderdelen (People, Planet en Profit) zeer veel aandacht aan MVO en het milieu. Zij komt naar het oordeel van de Nominatiecommissie dan ook zeker in aanmerking voor nominatie voor de award voor Groenste bedrijf van Nederland.

Meer informatie: https://www.bis.nl

Over het Nationale Business Succes Award Instituut

Het Nationale Business Succes Award Instituut nomineert sinds 2011 jaarlijks de beste bedrijven van Nederland in specifieke branches op basis van strenge selectiecriteria. Een Succes Award wordt op basis van onderzoek toegekend aan ondernemingen die excellente resultaten hebben bereikt in hun branche en een lichtend voorbeeld zijn van succesvol ondernemen. De Nationale Business Succes Award is de eerste en de enige jaarlijkse ondernemersprijs van Nederland, met een eigen televisieprogramma en een hoofdprijs van 100.000 euro.

De missie van het Nationale Business Succes Award Instituut is tweeledig: het delen van actuele innovaties en kennis over de succesfactoren van ondernemingen in Nederland via (crossmediale) aandacht, en het versterken van het succes, de merkbekendheid en de company pride van de genomineerde ondernemingen via deze ondernemersprijs en het platform van de Nationale Business Succes Award.

De huidige editie van Nationale Business Succes Award (2015), inclusief het aanverwante tv-programma De Succesfactor, is gestart in februari en wekelijks tot einde 2015 te volgen op RTL 7, zondags om 12:55 uur