Netwerkbijeenkomst Borsele op de kaart.


[IMG]

Donderdag 9 juli heeft de gemeenteraad groen licht gegeven voor de uitvoering van het toeristisch actieplan 2015-2019 en hiervoor ook de benodigde middelen beschikbaar gesteld.

Tijdens onze bijeenkomst van 30 juli a.s. zal de burgemeester een toelichting geven op dit besluit en het vervolg van Borsele op de kaart. Ook het Land van Borsele zal u kort bijpraten over de ontwikkelingen in de stichting.



Vervolgens zal Marc Volleman van de Twaalfde man Marketing en Communicatie u meenemen in het spel van samenwerken.

Onder de titel `Barrage in het samenwerken' vertelt deze inspirerende spreker over de kracht en uitstraling van de persoon in de arena van ondernemers. Doorspekt met eigentijdse voorbeelden, anekdotes en de nodige humor vertelt hij onder andere over de cruciale eerste indruk bij ontmoetingen
tussen ondernemer.

Rondom deze bijeenkomst is er volop ruimte om te netwerken en te genieten van de paardensport. Voor een hapje en drankje wordt gezorgd.

Deze middag kunt u ook de intentieverklaring voor samenwerking ondertekenen. Hiermee onderschrijft u mee te willen werken aan dit project.

Zowel het actieplan als de intentieverklaring vindt u op onze website.

Voor deze bijeenkomst is iedereen die bij het voortraject betrokken was uitgenodigd. Zij mogen een gast meenemen, waarvan zij denken dat deelname in dit traject ook interessant kan zijn.

Heeft u zich nog niet aangemeld? Dit kan nog tot 26 juli a.s. door het sturen van een mail naar amverwater@borsele.nl

Indien u na afloop gebruik wil maken van het buffet (eigen bijdrage EUR 12,50), dan kunt u dat ook doorgeven.



* Intentieverklaring Borsele op de kaart.pdfpdf(258,11 KB)
* Actieplan borsele 2015-2019.pdfpdf(558,52 KB)

Document download informatie:

* Bestanden met de extensie .pdf kunnen gelezen worden met bijvoorbeeld: Adobe Reader