Politie zoekt getuigen van straatroofpoging


Politie zoekt getuigen van straatroofpoging

Laatste update:
14-07-2015 | 09:52

Woordvoering:
Zeeland-West-Brabant - mediadesk West

Goes - Een nog onbekende man heeft donderdag 9 juli 2015 omstreeks 18.00 uur op de Westerstraat geprobeerd een 37-jarige vrouw uit Goes te beroven. De politie zoekt getuigen van het incident.

Het slachtoffer liep vlak bij het tunneltje bij de televisietoren. Ze zag dat er iemand aan kwam fietsen. Ze voelde dat die man aan haar schoudertas trok en hoorde dat hij enkele dreigementen riep. Ze liet niet los maar kwam daardoor wel ten val. Ze zag dat de dader zonder buit doorfietste.

Voorbijgangers

Het slachtoffer verklaart dat ze geholpen werd door enkele voorbijgangers. Ze liep een verwonding op een knie op. Haar broek, schoenen en zonnebril raakten beschadigd. De dader zou een donkere huidskleur hebben. Hij droeg een vest met een capuchon. De politie is op zoek naar getuigen van deze
straatroofpoging, met name de omstanders die het slachtoffer kort na de beroving geholpen hebben overeind te komen en de dader mogelijk gezien hebben. Zij kunnen bellen met de politie in Zeeland via 0900-8844 of met Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.