Bestemmingsplan Kern Oud Gast


Herziening bestemmingsplan Kern Oud Gastel

Het vigerende bestemmingsplan Kern Oud Gastel is vastgesteld op 28 september 2006 en op 4 juni 2007 gedeeltelijk goedgekeurd door GS. Het bestemmingsplan Kern Oud Gastel beslaat het grondgebied zoals hieronder aangegeven op de luchtfoto.

In de Wet ruimtelijke ordening is aangegeven dat vastgestelde bestemmingsplannen binnen een periode van 10 jaar opnieuw moeten worden vastgesteld. Het huidige bestemmingsplan Kern Oud Gastel zal worden herzien waarbij de benaming en beschrijving van bestemmingen en bijbehorende regels worden
omgezet naar de huidige tijd. Daarnaast wilt de gemeente initiatiefnemers de mogelijkheid bieden om hun plan op te laten nemen in deze herziening.
Als u een concreet plan heeft dat nu niet in het bestemmingsplan Kern Oud Gastel past en dat u op wilt laten nemen in de herziening dan kunt u dit plan indienen bij de gemeente.

Wat moet u allemaal indienen?

* Plan-/projectbeschrijving
* Locatieschets/situatietekening
* Bedrijfsplan (indien beschikbaar)
* Eigendomssituatie
* Noodzakelijkheid/urgentie van opname plan

U kunt uw plan tot 1 september 2015 indienen. Dit kan per e-mail: c.hoogers@halderberge.nl of per post: Gemeente Halderberge, t.a.v. mevr. C. Hoogers, Postbus 5, 4730 AA, Oudenbosch.

plangrens nieuw bestemmingsplan Oud Gastel