Wandeloogst op open Middag Natuurtuin `t Bundertje


Op donderdag 23 juli van 14.30-16.30 uur wordt tijdens de open middag voor volwassenen een wandeloogst georganiseerd.

De oogstwandelingen starten om 14.45 en 15.45 uur. Kruidenkenner Geertje Jansen plukt dan samen met bezoekers kruiden in de omgeving van de natuurtuin. Zowel wilde kruiden als keukenkruiden worden geoogst en gebruikt om thee of lekkere hapjes te bereiden. Deelname aan de wandeloogst is gratis;
het is niet nodig je van te voren aan te melden. Het bezoeken van de open donderdagmiddag kent ook een vrij entree voor belangstellenden.

Bij Elkaar

Natuurvereniging IVN-Veghel organiseert elk jaar een kruidenactiviteit tijdens een van de open donderdagmiddagen `Bij Elkaar'. De gastvrouwen van de natuurtuin ontvangen elke week bezoekers op deze gezellige middag. Samen een praatje, een kopje koffie of kruidenthee in deze mooie groene
omgeving: elke donderdagmiddag van mei - oktober van 14.30-16.30 uur. De open donderdagmiddag is ook tijdens de zomervakantie wekelijks open voor bezoekers.

Meer informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met natuurtuin@hetnet.nl. Vrijwilligers die geinteresseerd om mee te doen als gastvrouw / gastheer zijn welkom kennis te maken met deze activiteit tijdens een van de open middagen. Bezoekersadres Natuurtuin 't Bundertje: Patrijsdonk 53a, Veghel.