Diefstal na babbeltruc


Diefstal na babbeltruc

Laatste update:
14-07-2015 | 12:36

Bussum - Op maandag 13 juli is een bejaarde vrouw bestolen, nadat een man met een smoes zich toegang tot haar woning had verschaft.

Rond 10.00 uur ging de bewoonster van een woning aan de Lange Heul haar vuilnis buiten zetten, toen zij een onbekende man aan zag komen. De man stelde zich voor en zei een wateropnemer te zijn. Hij vertelde de vrouw dat ze een kraan in haar woning moest laten doorlopen om het vuile water eruit
te krijgen. De man liep met de vrouw mee naar binnen om haar zogenaamd te assisteren. Even later verliet hij het huis en ontdekte het 93-jarige slachtoffer dat haar tas met haar bankpas verdwenen was. Er bleek inmiddels ook geld van haar rekening te zijn verdwenen. De vrouw heeft direct haar
pas geblokkeerd.





Signalement

De verdachte is een blanke man van ongeveer 28 tot 29 jaar oud. Hij heeft een slank postuur en is tussen de 1,70 en 1,75 meter lang. Hij droeg een spijkerbroek en een donker jasje. Hij zei een medewerker van een waterleidingsbedrijf te zijn.

Getuigen gezocht

De politie verzoekt mensen die iets gezien hebben of meer weten over deze zaak, contact op te nemen via 0900-8844. Anoniem melden kan ook via 0800-7000.