WestlandStek voor bestuurslid Historische Werkgroep Oud-Wateringen e..


Publicatiedatum: vrijdag, 10 juli 2015
[IMG]

Burgemeester Van der Tak heeft op maandag 13 juli 2015 de WestlandStek van de gemeente Westland uitgereikt aan de heer M. (Maxim) van Ooijen uit Wateringen. De heer Van Ooijen ontving de WestlandStek voor zijn inzet voor de Historische Werkgroep Oud-Wateringen en Kwintsheul.

Ruim 30 jaar heeft de heer Van Ooijen een bestuursfunctie vervuld binnen de Historische Werkgroep Oud-Wateringen en Kwintsheul en was in 1985 de jongste vrijwilliger. De werkgroep vervult een rol in het behoud van het cultureel erfgoed in de kernen Wateringen en Kwintsheul.

De WestlandStek is een gemeentelijke onderscheiding voor personen, die zich gedurende een periode van minimaal 12,5 jaar op bijzondere wijze hebben ingezet voor de gemeente Westland en/of haar rechtsvoorgangers op kerkelijk, cultureel, sociaal, maatschappelijk of sportief gebied.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------