Gemeente Cranendonck / Actueel / Laatste nieuws / Twee bestemmingspl..


[IMG]

Burgemeester en wethouders van de gemeente Cranendonck geven op grond van artikel 1.3.1, eerste lid, van het Besluit ruimtelijke ordening kennis van hun voornemen de bestemmingsplannen `Bosch 62 - Boschdijkdwarsstraat ong. te Budel en `Meemortel ong. en Meemortel 44 te Budel' voor te
bereiden.

Bosch 62 - Boschdijkdwarsstraat ong. te Budel

Dit bestemmingsplan maakt in totaal drie woningen mogelijk aan Bosch 62 en Boschdijkdwarsstraat ongenummerd te Budel. Het betreft twee woningen in het kader van de regeling `Ruimte voor Ruimte', daarnaast wordt de huidige bedrijfswoning omgezet naar een burgerwoning. De huidige intensieve
veehouderij wordt beeindigd en de bedrijfsgebouwen geamoveerd.

Meemortel ong. en Meemortel 44 te Budel

Het bestemmingsplan maakt een woning mogelijk aan Meemortel ong. in het kader van de regeling `Ruimte voor Ruimte. De huidige intensieve veehouderij wordt vervangen door akkerbouwactiviteiten.
Voor het plan `Bosch 62 - Boschdijkdwarsstraat ong.' heeft er vooroverleg plaatsgevonden met de provincie Noord-Brabant en het Waterschap de Dommel. Voor het plan `Meemortel ong. en Meemortel 44 te Budel' is het vooroverleg met deze instanties opgestart.
Er is besloten om voor beide plannen geen voorontwerpbestemmingsplan ter inzage te leggen voor inspraak. Ook liggen er momenteel geen stukken ter inzage betreffende het voornemen om deze bestemmingsplannen op te starten.