Politie op zoek naar straatrover


Politie op zoek naar straatrover

Laatste update:
14-07-2015 | 14:42

Woordvoering:
Zeeland-West-Brabant - mediadesk Oost

Breda - Een 25-jarige vrouw uit Heikant werd slachtoffer van een straatroof. De nog onbekende dader ging er vandoor met haar handtas met inhoud.

Het misdrijf vond plaats op maandagavond 13 juli 2015 om 22.40 uur op de Tramsingel. Het slachtoffer was vanaf de Nieuwe Haagdijk onderweg naar het NS- station Breda. Ze had een beige reiskoffer op wieltjes en een plastic tas bij zich. Ter hoogte van het tankstation werd ze onverwacht belaagd
door een onbekende man, die haar van achteren benaderde. De dief trok haar handtas van haar schouder. De vrouw schreeuwde nog en probeerde haar tas terug te trekken. Dat lukte niet. De dader ging er vandoor met haar donkergroene leren handtast (groot model met drie vakken). In de tas zaten
onder andere persoonlijke documenten, portemonnee met geld, sleutels.

Zoekactie

De vrouw belde na de straatroof direct de politie. Agenten waren snel ter plaatse om haar op te vangen. Ondanks een ingestelde zoekactie is de straatrover nog niet gevonden.

Signalement

De dader betrof een blanke man van ongeveer 30/35 jaar oud. Hij had een slank postuur en droeg een stoppelbaard van enkele dagen. Hij was gekleed in een lichtkleurige broek en een donkergroene jas, heupmodel met capuchon. Opvallend was dat de dader een pak (vermoedelijk) vruchtensap meedroeg.
Het ging om een fles, kleine soort jerrycan van 1,5 liter inhoud. Kent je de dader of heb je andere informatie over deze straatroof: bel 0900-8844.