Ontmoetingskansen voor bio ondernemers op Belgische BioXpo - VitaSana


[IMG]

Ontmoetingskansen voor bio ondernemers op Belgische BioXpo - VitaSana

De Belgische biovakbeurs BioXpo - VitaSana vindt plaats op 27 en 28 september 2015 in Paleis 1 van Brussel Expo. Wilt u nog een stand boeken? Wees er dan snel bij, de beursvloer is bijna volgeboekt.

BioXpo is de eerste en enige biovakbeurs in Belgie. Omdat BioXpo gedeeltelijk dezelfde doelgroep heeft als VitaSana, is besloten om beide beurzen onder hetzelfde dak op hetzelfde moment te laten plaatsvinden. Bij BioXpo ligt de focus op 100% biologisch gecertificeerde voeding, ecogelabelde
non-food en specifieke producten/diensten voor de biosector, bij VitaSana ligt de focus op gezond leven.

BioXpo creeert ontmoetingskansen voor deelnemers uit de gehele biologische keten in Belgie en omringende landen. Ook kennisuitwisseling is een belangrijke onderdeel met een internationaal lezingenprogramma. Dus mocht u niet als standhouder komen, dan is deze beurs zeker een bezoek waard.

BioXpo-VitaSana richt zich op deelnemers uit de hele keten: producenten, verwerkers, toeleveranciers, groothandel naar bioboeren en -telers, foodservices en detailhandel.

Praktische informatie
BioXpo 2015: 27 en 28 september 2015 in Hal 1 van Brussels Expo. Voor de meest actuele informatie over deze vakbeurs: www.bio-xpo.be