Burgernet in Uitgeest: ruim 9% deelname


dinsdag, 14 juli 2015 Meld u vandaag nog aan via de website www.burgernet.nl

Zo'n 1200 Uitgeesters nemen deel aan het nu vier jaar bestaande Burgernet, ofwel 9,1% van de Uitgeesters. Dat is een mooie score, maar nog niet zo goed als in de buurgemeenten Heemskerk en Castricum. Wilt u ook samenwerken met uw gemeente Uitgeest en met de politie aan veiligheid in uw buurt?
Hoe meer mensen aan Burgernet deelnemen, hoe groter de kans dat een verdachte persoon wordt aangehouden of een vermiste persoon wordt gevonden.

Hoe werkt Burgernet?
Wanneer u deelnemer bent, ontvangt u een spraak- of sms-bericht op uw (mobiele) telefoon of met het verzoek in uw buurt uit te kijken naar een persoon of voertuig. Heeft u informatie dan kunt u rechtstreeks met de meldkamer bellen via het gratis Burgernetnummer 0800-0011.
Burgernet wordt ingezet bij bijvoorbeeld:
- diefstal of inbraak
- doorrijden na een aanrijding
- beroving
- vermiste personen

Meld u vandaag nog aan via de website www.burgernet.nl

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------