Acht Nederlanders door naar volgende ronde

Velp, 14 juli 2015

Vandaag hebben acht Nederlanders de volgende ronde in het hoofdtoernooi bereikt. Lodewijk Weststrate en Christian Lerby (zoon van Sören) wonnen allebei hun enkel en Lars Kuipers (Gld) en Deney Wassermann wonnen de jongens dubbel. Lian Tran won haar enkel en samen met Roos van Reek ook de dubbel, net als Cato Tangkau en Birgit Heijnemans. Een succesvolle dag voor de Dutchies vandaag!

Spectaculair toptennis

Van 11 t/m 18 juli strijden jeugdspelers uit 60 verschillende landen om de Windmill Cup. De Windmill Cup is een categorie 1 toernooi van de Tennis Europe Junior Tour. Dit is het sterkst bezette jeugdtennistoernooi van Nederland voor kinderen t/m 14 jaar. Het toernooi wordt gespeeld bij TV Beekhuizen in Velp.

Alle beeldmateriaal is rechtenvrij te gebruiken. Meer foto’s van het toernooi zijn verkrijgbaar via de organisatie. De speelschema’s zijn bijgevoegd. Het wedstrijdprogramma staat op http://te.tournamentsoftware.com/sport/matches.aspx?id=C102C0FF-B61