Gemeente Vlagtwedde - Beperken maximale belasting op het brugdek J. ..


RSS

Naar aanleiding van een inspectie door de Antea Group is de gemeente Vlagtwedde genoodzaakt de maximale belasting op de brug bij de J. Buiskoolweg te Rhederveld te beperken. Antea Group heeft een constructieve toets gedaan van de maximaal toelaatbare belasting op het brugdek, resulterend in
een as last van max 5 ton in combinatie met een totaal last van 18 ton. Verkeer dat zwaarder is wordt omgeleid met borden via de H. Prinsenweg, Veelerveensterweg en de B.L. Tijdensweg (Bellingwedde). De omleiding wordt deze week (week 29) geplaatst.

Aannemingsbedrijf Fuhler gaat na de bouwvak (vanaf 11 augustus) het brugdek verstevigen d.m.v. een tijdelijke brug over de bestaande brug aan te brengen. Deze werkzaamheden nemen ongeveer twee weken in beslag. De brug wordt in deze periode afgesloten voor al het rijverkeer.

Voor meer informatie en/of eventuele vragen kunt u contact opnemen met de toezichthouder dhr. F. Rosing, via tel. 06-44654104, of met de uitvoerder van Fuhler BV dhr. B. Wessel via tel 06-53763288.

Gepubliceerd op: 15 juli 2015