ZSC Oceanus start met G-Waterpolo

geplaatst op 15 juli 2015

Zwemsportclub Oceanus uit Aalsmeer had al een sportaanbod voor mensen met een lichamelijke beperking. Zowel op recreatief als op wedstrijdniveau. Vanaf 4 september wordt het aangepast sportaanbod binnen deze vereniging echter uitgebreid. Er wordt namelijk een waterpoloteam opgezet voor mensen met een verstandelijke beperking.

In de regio zijn er verschillende sporten mogelijk voor mensen met een verstandelijke beperking, zoals voetbal, hockey of tennis. Maar waterpolo was er nog niet. Het plan voor het opzetten van een G-waterpoloteam komt van Christa Buskermolen en Sabina Terlouw, zelf actief in het waterpolo bij ZSC Oceanus.

Meedoen?

Heb je een verstandelijke beperking en houd je van zwemmen, dan ben je van harte welkom om vanaf september een keer mee te doen bij Oceanus. De training is op vrijdagavond van 19.30 - 20.30 uur in Zwembad de Waterlelie in Aalsmeer. Eerst alleen komen kijken mag natuurlijk ook.De enige vereiste om mee te doen is dat je in het bezit bent van een A-zwemdiploma.

Meer informatie

Voor meer informatie of om je aan te melden, kan je een mailtje sturen naar Christa of Sabina:

Christa Buskermolen: C.buskermolen@hotmail.com

Sabina Terlouw: Sabina.terlouw@hotmail.com

Meer informatie over ZSC Oceanus kun je vinden via hun website.

Voor meer informatie over aangepast sporten kun je ook terecht bij de regiomedewerker aangepast sporten Amstel & Meerlanden, Wout Werker: wwerker@sportservicenoordholland.nl of 023-5575937