Achteraf betalen nu mogelijk bij online prijsvechter Stuntwinkel.nl


Verlagen van drempels moet meer online consumenten over de streep trekken

OSS, 20150717 -- Het is velen bij het online-winkelen een doorn in het oog en het maakt sommigen huiverig: als eindelijk het gewenste product tegen een schappelijke prijs is gevonden, moet er doorgaans vooraf worden afgerekend. Een onnodig hoge drempel voor de consument, vindt men bij Stuntwinkel.nl. Daarom kunnen klanten uit Nederland en Belgie bij hun online aankoop nu per direct ook kiezen voor de optie 'achteraf betalen' per digitale acceptgiro.

'Een enorme vooruitgang voor de online shopper', zegt Jaques Pijman van Stuntwinkel.nl. 'Het viel me op als ik tijdens feesten en partijen met mensen sprak over online winkelen, dat veel mensen liever eerst de bestelling thuis willen ontvangen, alvorens tot betaling over te gaan. Met name de iets oudere consumenten met minder computer-ervaring koesteren deze wens. Daaraan kunnen we nu dankzij Afterpay tegemoet komen.'

De huiverigheid om vooraf te betalen komt niet alleen voort uit verhalen in de media over oplichting via internet, meent Pijman. 'Soms komt vooraf betalen gewoon even slecht uit. Het kan ook gebeuren dat er iets mis gaat bij de verzending. Dan sta je mooi te kijken als je vooraf hebt betaald, en moet je zelf actie ondernemen om de bestelling alsnog te ontvangen of je geld terug te krijgen.'

Bestellingen bij stuntwinkel.nl met een waarde tussen vijf en vierhonderd euro kunen achteraf worden afgerekend. Er vindt wel vooraf een credit-check plaats, die positief moet uitpakken. De betaling achteraf vindt plaats middels een digitale acceptgiro van Afterpay.nl, die de financiële afhandeling uitvoert van de achteraf te betalen orders.

Bijkomend voordeel van het achteraf betalen is dat bij het eventueel retourzenden van de goederen de stap van het terugbetalen van het aankoopbedrag kan worden overgeslagen – er is immers nog niet betaald. Retourzendingen kunnen bij Stuntwinkel.nl plaatsvinden tot 30 dagen na de aankoopdatum.

Door het verlagen van drempels bij het online shoppen hoopt Stuntwinkel.nl de conversie aanzienlijk te verbeteren en het marktaandeel in de Benelux uit te breiden. Het assortiment van Stuntwinkel.nl bestaat uit bekende merkartikelen op het gebied van speelgoed, parfums, barbecues, zwembaden, elektronica, telefoon & tablet accessoires, ventilatoren, persoonlijke verzorging, cd’s, dvd’s, blu ray, vinyl, videogames, gadgets, etc. Bijna dagelijks komen er nieuwe artikelen bij in steeds meer verschillende productgroepen. Die kunnen uiteraard ook vooraf worden afgerekend met de bekende middelen, zoals Ideal, Paypal en credit card.

Voor meer informatie kunt u terecht op de website www.StuntWinkel.nl

Of volg op sociale media: Facebook of Twitter

Het team van Stuntwinkel bestaat uit jonge creatieve ondernemers en medewerkers die voortdurend de webwinkel willen optimaliseren en de processen willen verbeteren (tot in elk detail) ten einde een krachtige online-winkel ‘beleving’ neer te zetten voor de hedendaagse internetvaardige, mondige en uiterst kritische consument in de Benelux. Maar wel ouderwets goed qua service.