Gemeentegids 2016 in de maak


In opdracht van de gemeente Roosendaal start het bedrijf FRM Producties met de voorbereidingen voor de samenstelling van de officiele gemeentegids 2016 van Roosendaal.

Deze gids bevat onder meer informatie over de gemeente, maatschappelijke organisaties, instellingen, verenigingen en clubs binnen de gemeentegrenzen. FRM controleert de komende weken de gegevens van de hierboven genoemde organisaties. U kunt daarom een bericht ontvangen per brief of mail van
FRM. Deze maand start ook de acquisitie voor de gemeentegids Roosendaal. De medewerkers van FRM Producties komen persoonlijk langs om de advertentiemogelijkheden te bespreken. Daarnaast kunnen zij zich identificeren en aantonen dat zij dit doen met medeweten van de gemeente Roosendaal.

Deze gemeentegids wordt uitgegeven in een oplage van circa 15.000 exemplaren en wordt in januari 2016 diverse plaatsen in de gemeente aan de inwoners ter beschikking gesteld.

Verder zal de gids beschikbaar gesteld worden aan nieuwe inwoners en andere belangstellenden en wordt gebruikt voor promotie- en representatiedoeleinden.

Wilt u de vermelding van uw organisatie of club controleren? Kijk dan op http://lokaaltotaal.nl/roosendaal. Via deze site kunt u ook uw correcties doorgeven. Mochten er nog onduidelijkheden zijn of heeft u vragen, neemt u dan contact op met team Communicatie van de gemeente Roosendaal, tel. 14
0165.