Vrijwilligersbijeenkomst en vrijwilligersprijs


Op dinsdag 29 september 2015 organiseert de gemeente Utrechtse Heuvelrug een gezellige avond voor vrijwilligers. De gemeente wil hiermee haar waardering tonen voor het werk dat u als vrijwilligers verricht in de gemeente.

De bijeenkomst begint om 17.00 uur (tot uiterlijk 21.00 uur) in Cultuurhuis, Kerkplein 2 te Doorn. Voor een eenvoudige maaltijd wordt gezorgd. Als u met de auto komt, dan kunt u gratis parkeren in de parkeergarage onder het Cultuurhuis te Doorn.

Inhoud programma

U wordt bijgepraat over het vrijwilligersbeleid en een aantal actuele zaken die er op dit moment spelen. Maar ook zal er gesproken worden over de uitwerking van de Nota Welzijn.

Daarna wil wethouder Hans Nijhof graag met een aantal inwoners in gesprek over onder andere de vrijwilligersprijs Europa Nostra voor Huis Doorn en het Dorpsnetwerk/Dorpsagenda's binnen de gemeente. Ook wil hij graag in gesprek met de winnaars van de vrijwilligersprijzen van vorig jaar. Na de
maaltijd zullen de vrijwilligersprijzen 2015 worden uitgereikt.

Aanmelden

Aanmelden kan tot uiterlijk 15 september bij Nana Bies via nana.bies@heuvelrug.nl. De aanmeldingen worden op basis van binnenkomst behandeld.

Oproep kandidaten voor de vrijwilligersprijs

Op de jaarlijkse vrijwilligersbijeenkomst worden in het kader van het vrijwilligerswerk de prijzen Pluim op de Hoed (individuele prijs) en het Utrechts Heuvelrug Compliment (groepsprijs) uitgereikt. Tijdens de bijeenkomst worden de winnaars in het zonnetje gezet. Weet u nog iemand die hiervoor
in aanmerking zou komen, stuurt u dan uiterlijk 8 september een e-mail met motivatie naar nana.bies@heuvelrug.nl.