Man besteelt oudere dame middels babbeltruc


Man besteelt oudere dame middels babbeltruc

Laatste update:
17-07-2015 | 10:24

Breukelen - Donderdagochtend 16 juli werd een 77-jarige vrouw het slachtoffer van een babbeltruc. Een onbekend man deed zich voor als iemand van Woontoezicht.

Rond 09.30 uur belde een onbekende man aan bij de vrouw aan de Gerard Splinter van Ruwiellaan. De man gaf aan van Woontoezicht te zijn en kwam controleren of het water goed doorliep. De vrouw liep hem binnen en de man liet in de keuken het water uit de kraan lopen. Hij gaf aan de bewoonster
aan dat ze geld terug kreeg en of ze geen brief daarover had ontvangen. Toen ze aangaf deze niet gekregen te hebben, vroeg hij haar pinpas en moest de vrouw haar pincode geven zodat het geld terug gestort kon worden. Ze gaf haar pincode waarna de man vertrok. Het slachtoffer voelde onraad en
belde de bank. Toen bleek er al een geldbedrag van haar rekening verdwenen.

Uw tip!

Het gaat om een man met een blanke huidskleur, een slank postuur, ongeveer 40 jaar oud en zo'n 1.80 meter lang. Hij heeft donker haar en droeg donkere kleding. Hij had een blauwe pet op en sprak Nederlands zonder accent.

Getuigen en of mensen die meer informatie hebben, wordt verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844. Anoniem reageren kan via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.