Spelers zoeken geluk in consolation


De eerste twee dagen van het individuele toernooi op het EJK hebben de Nederlandse selectie nog niet veel geluk gebracht. Er is slechts een dubbel dat nog in het toernooi zit: Angelique Gertenbach en Melanie Bierdrager. Daarnaast zijn er drie spelers die de tweede ronde van het hoofdtoernooi
hebben weten te halen: Roel Bogie, Yoeke Gunsing en Angelique Gertenbach. Alle overige spelers komen uit in de consolation en zijn uitgeschakeld in het (mixed) dubbelspel.

Angelique Gertenbach komt tijdens de derde speeldag van het individuele toernooi minimaal twee keer in actie. In het enkelspel staat ze tegenover de Duitse Jennie Wolf, in het dubbelspel speelt ze met Melanie Bierdrager tegen het Franse duo Migot/Guisnel voor een plaats bij de beste 16.

Roel Bogie speelt bij de jongens cadetten in de strijd om een plaats bij de beste 32 tegen de Slowaak Stefan Peko. Yoeke Gunsing staat in haar wedstrijd tegenover Zdena Blaskova (Tsjechie).

Alle overige spelers komen uit in de consolation (troosttoernooi). Het programma van alle Nederlandse spelers is terug te vinden op de EJK-pagina, evenals alle resultaten.

NTTB/WO
Foto (c) Henk Hommes