A65: werkzaamheden een dag eerder klaar tussen Tilburg en knooppunt De Baars (richting s-Hertogenbosch)

17-07-2015 | Rijkswaterstaat Zuid-Nederland | persbericht

Het onderhoud dat Rijkswaterstaat uitvoert aan de A65 bij knooppunt De Baars, richting 's-Hertogenbosch, is een dag eerder klaar. De werkzaamheden zijn zo voorspoedig verlopen dat de weg zondag 19 juli om 08.00 uur alweer open kan in plaats van maandag 20 juli 06.00 uur, zoals in eerst instantie gepland.

In de weekenden van 26 tot en met 29 juni en van 17 tot en met 20 juli stond het onderhoud van de A65 nabij knooppunt De Baars op de planning. Doordat de werkzaamheden zo spoedig verlopen, is het niet nodig ook het tweede weekend volledig te benutten.

Afsluiting

A65 tussen afrit Tilburg en knooppunt De Baars richting 's-Hertogenbosch

* Vrijdag 17 juli 21.00 uur tot zondag 19 juli 08.00 uur (in plaats van maandag 20 juli 06.00 uur).

Omleidingsroute

Verkeer op de A65 vanuit Tilburg wordt omgeleid via de parallelbaan A58. Via de verbindingsweg kan het verkeer op de A58 bij knooppunt De Baars terug invoegen op de A65 richting 's-Hertogenbosch.

Weersgevoelige werkzaamheden

Onderhoudswerkzaamheden zijn weersgevoelig. Bij slecht weer kunnen de werkzaamheden mogelijk geen doorgang vinden en worden ze opnieuw ingepland.

Regulier onderhoud

Deze onderhoudswerkzaamheden vallen onder het Variabel Onderhoudscontract 2015 dat Rijkswaterstaat laat uitvoeren. Het betreft regulier onderhoud dat wegennet, viaducten, bruggen en tunnels periodiek nodig hebben, zoals asfaltering, vervangen van voegovergangen en onderhoud aan de vangrail. Met als doel een vlotte en veilige doorstroming voor de weggebruiker.

Meer informatie?

Meer informatie over afsluitingen vindt u ook op vanAnaarBeter. U kunt ook bellen met de Landelijke Informatielijn van Rijkswaterstaat: 0800-8002 (gratis). Bekijk ook het eerdere persbericht over de werkzaamheden aan de A65.