Lasik Centrum oogkliniek winnaar 2015 in ooglaserbranche


Nationale Business Succes Award 2015: iedere zondag op RTL7 om 12:55 uur

ROTTERDAM, 20150717 -- Lasik Centrum oogkliniek is door de Nationale Business Succes Award uitgeroepen tot branchewinnaar 2015 in de ooglaserbranche. Met een zeer sterke positionering en een onderscheidend concept heeft het bedrijf zich volgens de Nominatiecommissie ontwikkeld tot een leidende onderneming in ooglaserbehandelingen.

Met ruim 15 jaar ervaring is Lasik Centrum oogkliniek een van de eerste klinieken van Nederland op het gebied van ooglaseren. De zelfstandige, ZKN/KIWA-gecertificeerde kliniek kent een zeer hoge klanttevredenheid en werkt nauw samen met zorgverzekeraars en ziekenhuizen.

De Nominatiecommissie van het Nationale Business Succes Award Instituut ziet in Lasik Centrum oogkliniek een voorbeeld van stabiel en vooruitstrevend ondernemerschap. ‘Door continu te investeren in geavanceerde, hoogstaande apparatuur en veel aandacht te besteden aan de klant, werkt Lasik Centrum oogkliniek onvermoeibaar aan haar missie om een centre of visual excellence te worden. Niet voor niets werkt zij met zeer ervaren en gekwalificeerde refractiechirurgen, samen goed voor meer dan 35.000 behandelingen, die de cliënt gedurende het gehele traject – dus van intake en behandeling tot nazorg – persoonlijk begeleiden.’

Koploper in innovatie

De jury prijst vooral de innovatieve instelling van het bedrijf. ‘Lasik Centrum oogkliniek onderscheidt zich door de grote vakbekwaamheid van haar personeel en de bijzonder klantgerichte instelling, maar niet in het minst doordat zij onophoudelijk investeert in de beste en modernste apparatuur. Zo gebruikt zij de nieuwste Femto Second Lasik-methode, waarbij de robotgestuurde laser het flapje maakt, en daardoor het herstel voor de patiënt nog sneller en beter is’, stelt Robert Zwaan, hoofd van de dagelijkse Nominatiecommissie. ‘Andere revolutionaire technieken zijn de Raindrop-lens, een minuscule implantlens die ter vervanging van een leesbril dient, en de Tecnis Symfony-lens, een implantlens die zowel veraf als nabij goed zicht geeft. Sinds enige tijd beschikt Lasik Centrum oogkliniek ook over de revolutionaire Wavelight Refractive Suite 500 EX-ooglaser, die als state-of-the-art kan worden beschouwd en tot de snelste en meest accurate ter wereld behoort. Als koploper in innovatie, met een grote mate van professionaliteit en klantgerichtheid, mag Lasik Centrum oogkliniek zich de terechte branchewinnaar noemen.’

Meer informatie: http://www.lasikcentrum.nl

Over het Nationale Business Succes Award Instituut

Het Nationale Business Succes Award Instituut nomineert sinds 2011 jaarlijks de beste bedrijven van Nederland in specifieke branches op basis van strenge selectiecriteria. Een Succes Award wordt op basis van onderzoek toegekend aan ondernemingen die excellente resultaten hebben bereikt in hun branche en een lichtend voorbeeld zijn van succesvol ondernemen. De Nationale Business Succes Award is de eerste en de enige jaarlijkse ondernemersprijs van Nederland, met een eigen televisieprogramma en een hoofdprijs van 100.000 euro.

De missie van het Nationale Business Succes Award Instituut is tweeledig: het delen van actuele innovaties en kennis over de succesfactoren van ondernemingen in Nederland via (crossmediale) aandacht, en het versterken van het succes, de merkbekendheid en de company pride van de genomineerde ondernemingen via deze ondernemersprijs en het platform van de Nationale Business Succes Award.

De huidige editie van Nationale Business Succes Award (2015), inclusief het aanverwante tv-programma De Succesfactor, is gestart in februari en wekelijks tot einde 2015 te volgen op RTL 7, zondags om 12:55 uur.