Diefstal winkelgoederen; Oproep getuigen


Diefstal winkelgoederen; Oproep getuigen

Laatste update:
20-07-2015 | 10:58

Zeist - Op vrijdag 17 juli vond bij een winkel op de Slotlaan een diefstal van een groot aantal winkelgoederen aan. De verdachten, een man en een vrouw, wisten te ontkomen. De politie zoekt getuigen.

Rond 15.00 uur kreeg de politie de melding dat twee dieven met twee volledig gevulde tassen met winkelgoederen een vestiging van Blokker uitliepen en waren weggereden in een personenauto. Men had nog gezien dat de auto de Steynlaan opreed en vervolgens linksaf de Antonlaan inging.

Onbekende getuige

De winkeldiefstal werd gezien door een getuige die dat kenbaar maakte aan het winkelpersoneel. In verband met het onderzoek zou de politie deze, nog onbekende, getuige graag willen spreken.

Signalement verdachten

Van de winkeldieven is het navolgende signalement bekend:

* Man, stevig postuur, tussen 35 en 38 jaar oud, 1.85 meter lang. De man droeg een zonnebril. Opvallend aan de man was dat hij een tatoeage op zijn schouder had.
* Vrouw, gezet postuur, eveneens tussen 35 en 38 jaar oud, 1.80 meter lang en half lang haar tot op de schouders. Beide verdachten waren zomers gekleed.
De politie verzoekt de nog onbekend gebleven getuige en mogelijk andere personen die getuige zijn geweest van de diefstal en/of de vlucht uit de winkel contact op te nemen met de politie in Zeist via het telefoonnummer 0900-8844.