Prijs voor bezoeker van Bedrijven Contact Dagen Drenthe


bedrijvencontactweb17 juli 2015 - Bijna twintig Hoogeveense bedrijven en organisaties hebben op 14 en 15 april deel genomen aan de Bedrijven Contact Dagen Drenthe in Assen als Plein Hoogeveen. Het gezamenlijke terras op Plein Hoogeveen was voor de deelnemende bedrijven en organisaties de plek
om nieuwe contacten op te doen en oude banden aan te halen. Onder het genot van een hapje en een drankje konden bezoekers op een ontspannen manier kennismaken met Hoogeveen en haar ondernemers. Bezoekers konden ook hun visitekaartje achterlaten om kans te maken op een espressomachine van Illy
gesponsord door BonneBella uit Hoogeveen. De gelukkige winnaar van de espressomachine is de heer Maarten Keijzer van Keijzer transporten uit Wijster.

De winnaar kreeg de prijs uitgereikt door Edwin Claassen, accountmanager Economische Zaken van de gemeente Hoogeveen. De felicitaties waren er van Andre Fieten van BonneBella Coffeeconcept uit Hoogeveen.

Op de foto; vlnr Andre Fieten (BonneBella), de winnaar Maarten Keyzer en Edwin Claassen accountmanager Bedrijven EZ (Gemeente Hoogeveen).