Limburg komt in actie voor Serious Request


[IMG]

Met ons hoofd bij de zomervakantie lijkt december nog ver weg. Maar voordat je het weet staat het Glazen Huis van 3FM Serious Request in Heerlen.

Van 18 tot en met 24 december is Heerlen voor even de hoofdstad van Nederland en is Limburg `the place to be'. We gaan er een Limburgse happening van maken en hopen dat de hele provincie in actie komt.

Op srh15.nl lees je alles over Serious Request Heerlen. De opbrengst van de actie wordt ingezet voor de toekomst van kinderen en jongeren in oorlogsgebieden. Op de site staat hoe je Serious Request kunt steunen of zelf in actie kunt komen.

Vanuit de Durpswinkel is een geweldige actie gestart: Hoal dieng hoaknold oes vuur 't glaze hoes'. Kijk op facebook bij `Glazehoes Durpswinkel' hoe je dit initiatief kunt ondersteunen.

Serious cyclists
12 september gaan enkele Heerlense ambtenaren Nederland alvast fietsend wakker schudden voor het goede doel. In een week doen ze alle voormalige `Glazen Huis steden' aan op de fiets. Een tocht van 1.000 kilometer! Vrijdag 18 september keren ze terug. De laatste etappe kun je met ze mee fietsen
naar Heerlen. Er zijn twee opstapplaatsen van waaruit je met je wielrenfiets mee kunt gaan met het peloton:

Opstapplaats 1
Markt Roermond, vertrek 12.00 (ca. 50 km naar Heerlen)

Opstapplaats 2
Sportzone Sittard-Geleen (Fortunastadion) vertrek 14.00 uur (ca. 25 km naar Heerlen)

In Heerlen word je warm ontvangen op het Pancratiusplein. Je hoeft je niet van tevoren aan te melden.