Noodkreet: gestolen fiets bij NK MTB


Noodkreet: gestolen fiets bij NK MTB
Geplaatst op 20 juli 2015

Wat voor de 16 jarige Kyro Geurts het hoogtepunt van het jaar had moeten worden is voor hem geeindigd in een deceptie. Op het NK mountainbike in Zoetermeer werd, terwijl hij zich voor de belangrijkste wedstrijd van het jaar ging inschrijven, zijn fiets gestolen.



Er werd nog met man en macht gezocht, maar de dief en de niet alledaagse en dus kostbare mtb bleven onvindbaar. Door hulp van vrienden die vanuit Limburg op het laatste moment nog met een vervangende fiets toesnelden, kon de ontroostbare Kyro nog wel zijn wedstrijd rijden en zelfs nog een top
10 klassering scoren. De vraag blijft echter waar zijn geliefde fiets is en en of hij na maanden van voorbereiding en zijn vertrouwde racer wellicht toch een hogere klassering had kunnen behalen.



Wij roepen een ieder op uit te kijken naar de Scott scale RC van het bouwjaar 2014, uitgerust met Edco velgen, 1 *10 sram XO achterderailleur en hopen zo dat hij zijn MTB weer terug zal krijgen. Mocht je iets gezien hebben mail dan naar anneloes.bijl@knwu.nl.