Gebiedsambtenaren Mathijs en Herman op de markt in Vorden


Actueel

Woont u in Vorden of omgeving en gaat u regelmatig naar de markt op vrijdag? Ga 24 juli 2015 dan zeker eens langs bij de kraam die onze gebiedsambtenaren Herman de Groot en Mathijs van Dorst voor Vorden, Wichmond en Kranenburg, die ochtend hebben.

Zij bespreken dan graag met u wat u bezighoudt en of u ideeen voor uw woonomgeving hebt. Ze stellen u ook graag een paar vragen die u bij de kraam zult zien. Neem een kijkje bij ze!

Wat zijn gebiedsambtenaren ook al weer?

Om u wegwijs te maken, handige tips aan de hand om te doen en goed te weten wat er in een dorp speelt, heeft de gemeente een aantal gebiedsambtenaren die regelmatig op pad zijn in Bronckhorst. Zij gaan in gesprek met inwoners en organisaties over allerhande onderwerpen.

* Hebt u ideeen voor uw woonomgeving, maar weet u niet bij wie u terecht kunt voor hulp om uw idee verder uit te werken?
* Iemand nodig om mee te denken over het organiseren van een bijeenkomst/activiteit?
* Weten wat er in omliggende dorpen gebeurt als het gaat om uw plannen/initiatieven en hoe u daarvan kunt leren of er welicht bij aan kunt haken?



Meer info

Durf te vragen. Onze gebiedsambtenaren zijn er voor u!

Zoekt u liever op een andere manier contact met Herman en Mathijs. Ook dat kan: Herman de Groot, e-mail: h.degroot@bronckhorst.nl, tel. (0575) 75 04 82 of (06) 539 788 24 of Mathijs van Dorst, e-mail: m.vandorst@bronckhorst.nl, tel. (0575) 75 03 78 of (06) 127 598.