Online.nl sluit langjarige overeenkomst KPN over vaste netwerk

Online.nl sluit langjarige overeenkomst KPN over vaste netwerk

Luxemburg, 20 juli 2015 - Online.nl heeft een langjarige overeenkomst gesloten met KPN over de toegang van het vaste netwerk. Dit betekent dat Online.nl haar klanten de kwaliteit en snelheid van KPN zal kunnen bieden, maar dan tegen de lage prijzen die Online.nl klanten gewend zijn.

Door deze overeenkomst krijgen Online.nl klanten op korte termijn toegang tot hogere internetsnelheden en kunnen nog meer profiteren van de voordelen van Interactieve TV.

"De overeenkomst met KPN stelt ons in staat om onze huidige en toekomstige klanten van het hoogwaardige KPN netwerk te voorzien. Dit past geheel in de strategie van Online.nl om haar klanten de beste prijs en kwaliteit verhouding te bieden", zegt Bjoern Jeurissen, Country Manager NL van M7 Group, verantwoordelijk voor Online.nl.

Over Online.nl

Online.nl is een merk gebruikt onder licentie door M7 Group S.A., de in Luxemburg gevestigde Europese aanbieder van televisie, internet en beldiensten voor consumenten en zakelijke klanten. Met de merken Online.nl en CanalDigitaal in Nederland, TV Vlaanderen en TeleSAT in Belgie, AustriaSAT en HD Austria in Oostenrijk, AustriaSAT Hungary in Hongarije, en Skylink in Tsjechie en Slowakije bedient zij ruim 3 miljoen klanten

www.online.nl