Total Nederland biedt nog meer beleving

20 juli 2015

Total Nederland biedt nog meer beleving

Total Nederland pakt opnieuw uit met een vernieuwd tankstation dat meer beleving en gezelligheid biedt. In november 2014 opende Total haar eerste tankstation in deze vernieuwde vorm in Zaandam. Nu is ook het tankstation aan de Melanchtonweg in Rotterdam-Schiebroek volledig uitgerust met het nieuwe Shop & Food-concept. Total is ondertussen volop bezig met de verbouwing van station Aurora, gelegen aan de A4 te Leiderdorp.

"Total Schiebroek is een wat kleiner tankstation dan Zaandam, maar met hetzelfde aanbod aan producten en services", licht Vincent Leroy, Directeur Retail, toe. "We kunnen spreken van een `light versie' van Zaandam. Voor beide geldt dat het een Total tankstation wordt waar mensen graag wat langer vertoeven."

Het concept: gezelligheid en functionalitei

Total wil een plek creeren waar functionaliteit en gezelligheid hand in hand gaan. Bijvoorbeeld door de traditionele balie te vervangen door een eiland waar dagelijks kwaliteitsproducten op maat bereid worden. Bovendien hebben gasten toegang tot het gratis WiFi-netwerk, zodat ze wat langer kunnen genieten van hun tijd in het tankstation. Het Schiebroekse station beschikt overigens ook over een Total Wash straat inclusief jet wash.

"Deze vernieuwende shop experience beantwoordt nog meer aan de behoeften van de klant van vandaag en speelt goed in op trends in de foodbranche", legt Leroy uit. "De eerste resultaten van het tankstation in Zaandam zijn goed en vormden samen met de tevreden reacties van klanten de aanleiding het concept verder uit te breiden naar andere Total tankstations. Gezelligheid staat centraal binnen de beleving die wij aan onze gasten willen meegeven."

Over Total Nederland

Total Nederland N.V. cooerdineert de marketing, distributie en verkoop van brandstoffen en smeerolieproducten in Nederland. Het bedrijf heeft ongeveer 200 medewerkers in dienst. In Nederland telt het netwerk van Total op dit moment zo'n 360 benzinestations. Daarnaast verkoopt Total brandstoffen aan handelaren en zakelijke eindverbruikers. Smeermiddelen worden onder de merken Total, ELF en Total Agri op de markt gebracht. Het bedrijf behoort tot de Total Groep, de op vier na grootste aardolie- en gasonderneming ter wereld. Het is een dynamische, internationale onderneming, die sterk is in productie, over een grote raffinagecapaciteit beschikt en een wereldwijd netwerk van 17.000 tankstations heeft.