Verhalen, volksmuziek en Phoxy in het Brabant Paviljoen

Verhalen, volksmuziek en Phoxy in het Brabant Paviljoen

Publicatiedatum: 20-07-2015

Ook aanstaande week pakt Museum Klok & Peel weer uit in haar inmiddels goed bezochte Brabant Paviljoen in de Museumtuin van Klok & Peel. Op woensdag en zondagmiddag zijn er tussen 14.00 en 16.00 uur weer extra activiteiten.

Troubadour Hans van Gorp komt op woensdag 22 juli Brabantse liederen spelen en zingen. Op zondag 26 juli heeft het museum meerdere gasten: verhalenverteller Johan Biemans (o.a. bekend van Omroep Brabant) en dialectzanger Gerard van Krol die in het "Liessels" zingt. Neem op woensdag 29 juli je fototoestel mee en ga op de foto met Phoxy de mascotte van PSV. En geniet die middag van Brabantse volksmuziek door Toon & Riek Manders.

Met het Brabant Paviljoen en de extra activiteiten biedt het `Het leukste uitje van Noord-Brabant' zowel voor Brabants publiek als voor vakantiegangers een gezellig dagje uit. In het Museumcafe zijn dagelijks speciale Brabantse drankjes en hapjes te koop en in de Museumwinkel Brabantse producten en boeken. Kinderen van 6 t/m 12 jaar kunnen aankleedpoppetjes maken (gratis) of een Vlinderspeurtocht doen (2 euro, incl. vlinderkaart en -masker).

Voor een bezoek aan het Brabant Paviljoen gelden de normale entreeprijzen van het museum. Speciale aanbieding: gezins- of seniorenpas voor 25 euro, waarmee ouders of grootouders samen met hun (klein)kinderen tot en met 15 jaar het museum een jaar lang onbeperkt kunnen bezoeken!