Gemeente Cranendonck / Actueel / Laatste nieuws / Adviescommissie vo..


Op dinsdag 21 juli 2015 zullen de volgende bezwaarschriften tijdens een openbare hoorzitting door de Algemene kamer van de Adviescommissie worden behandeld:

19.40 uur: behandeling van het bezwaarschrift ingediend door St. Vrienden van de Bieb gericht tegen het besluit van B&W van gemeente Heeze-Leende waarbij de gevraagde subsidie voor diverse activiteiten, is geweigerd;

20.10 uur: behandeling van het bezwaarschrift ingediend door dhr. Van Eerd gericht tegen het besluit van B&W van gemeente Cranendonck waarbij een omgevingsvergunning is verleend voor het realiseren van een bed & breakfast op het adres St. Jansweg 13 te Soerendonk;

20.40 uur: behandeling van het bezwaarschrift ingediend door dhr. Otten (Horeca-exploitatie De Kempen B.V.) gericht tegen het besluit van B&W van gemeente Valkenswaard waarbij is besloten tot invordering van de verbeurde dwangsommen.

De zittingen vinden plaats in de raadzaal van het gemeentehuis te Heeze. Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met mevr. mr. D.J.C.M. Brunenberg-Antens, afdeling Juridische Zaken van de Samenwerking A2-gemeenten, tel. 040 - 22 41 449.