Gestolen bromfietsonderdelen in schuur Wijdenes


Gestolen bromfietsonderdelen in schuur Wijdenes

Laatste update:
25-07-2015 | 08:36

Wijdenes - Een 19-jarige Amsterdammer heeft zich vrijdagochtend op het politiebureau in Hoorn gemeld. Dit deed hij met de mededeling dat hij zijn gestolen bromfiets had teruggevonden via internet.

De man had de bromfiets, die inmiddels in onderdelen werd verkocht, herkend. Een dag eerder was de aangever zelfstandig bij de verkoper langs geweest om de spullen te bekijken. De man wist toen zeker dat het om onderdelen van zijn brommer ging.

Met deze informatie is hij vrijdagochtend naar de politie gegaan. De politie heeft direct actie ondernomen. Op het verkoopadres van de verkoper aan de Kerkbuurt in Wijdenes troffen de agenten twee personen: een 15-jarige jongen uit Zwaag en een man 33-jarige man Hoorn. In een schuur werden
diverse onderdelen gevonden; waaronder de onderdelen van de Amsterdammer. Ook werden er andere onderdelen van zeker twee gestolen brommers aangetroffen.

Beide personen zijn door de politie aangehouden en meegenomen naar het politiebureau. De goederen zijn voor onderzoek in beslag genomen.

2015180115