Bloemstylist Jeff Leatham 'Shares his love with flowers'


28 juli 2015

Bloemstylist Jeff Leatham 'Shares his love with flowers'

Toonaangevend bloemstylist Jeff Leatham zal zijn nieuwe boek 'Visionary Floral Art and Design' presenteren aan Lucas Vos, CEO FloraHolland, pers en genodigden. Dit gebeurt rondom de Gay Pride in Amsterdam, die op 1 augustus 2015 plaats vindt.

De Nederlandse sierteelt heeft de handen ineengeslagen om de parade op te fleuren door mee te doen met een opvallende bloemenboot onder de noemer 'Share your love with flowers'. Dit is een mooie kans om een 'statement' te maken namens de gehele sierteeltsector.

Share your love with flowers

Voor het 'Share your love with flowers' initiatief hebben meerdere partijen de handen ineengeslagen. FloraHolland, LM Flower Fashion, Mirakuleus, Sion, Westland Marketing en vele anderen partijen zetten zich belangeloos in om de sierteelt gezamenlijk te promoten!

Jeff Leatham

Jeff Leatham is artistic director van de Four Seasons Hotel Group en gevestigd in George V in Parijs. Van Kylie Minogue tot Eva Longoria, van de bruidsbloemen van Chelsea Clinton tot bloemen voor koninklijke gelegenheden, Jeff Leatham weet op verrassende wijze de bloemen te laten stralen. Zijn
motto is 'making flowers sexy'! Drie opeenvolgende jaren is Jeff uitgeroepen tot de Beste Hotel Bloemist in Europa.

Voor het 'Share your love with flowers' project tijdens de Amsterdam Gaypride komt Jeff Leatham naar Nederland.

Samenwerking

Voor zijn creaties verwerkt Jeff Leatham bloemen van Nederlandse kwekers die bij LM Flower Fashion zijn aangesloten. De samenwerking tussen LM Flower Fashion en Jeff Leatham is intens door de gezamenlijke passie voor bloemen in combinatie met mode, interieur, kunst en luxe merken.

Wil je niets missen van dit bloemenspektakel?

Volg en deel #shareyourlovewithflowers op Facebook, Instagram en @shareloveflowers op Twitter

* Lees ook het nieuwsbericht 'Share your love with flowers (16 juli 2015)

* Floraholland Jeff Leatham2
* Floraholland Jeff Leatham4