Reconstructie Oranjelaan


Reconstructie Oranjelaan

In opdracht van de gemeente Harderwijk start Hoornstra-Ophof op maandag 17 augustus met de werkzaamheden aan de Oranjelaan. De werkzaamheden worden in 3 fases uitgevoerd.

* Fase 1: Vanaf 17 augustus t/m 22 augustus is de Oranjelaan afgesloten voor al het doorgaand verkeer, in deze week wordt de Ovotonde (gelijkvloerse kruising in de vorm van een ovale rotonde) aangelegd op de kruising Oranjelaan met de Laan der Verenigde Naties. De aanwonenden zijn buiten
werktijden bereikbaar.
* Fase 2: Vanaf 17 augustus t/m 12 september is de Oranjelaan westzijde incl. de Laan der Verenigde Naties afgesloten voor al het verkeer. Er is enkel alleen verkeer richting de binnenstad mogelijk over 1 rijbaan. Voor het overige verkeer is er een omleidingsroute ingesteld.
* Fase 3: Vanaf 1 september t/m 10 oktober is de Oranjelaan oostzijde afgesloten voor al het verkeer. Er is enkel alleen verkeer richting de binnenstad mogelijk over 1 rijbaan. Voor het overige verkeer is er een omleidingsroute ingesteld.

De werkzaamheden zullen naar verwachting 8 weken in beslag nemen. Als bewoner bent u zoveel mogelijk bereikbaar. Wij vragen om uw begrip voor deze situatie. Informatie: uitvoerder dhr. M. Winkel tel. 06-12930062.

Vanaf 20 augustus is het mogelijk om elke donderdag tijdens het inloopuur van 14.00 tot 15.00 uur de directiekeet van Hoornstra - Ophof te bezoeken. Locatie: tegenover Oranjelaan 25 (te herkennen aan logo Hoornstra Infrabouw).