Nieuwsbrief voor mantelzorgers


Porthos Sluis geeft regelmatig een digitale nieuwsbrief uit voor mantelzorgers in de gemeente Sluis. Hierin staan onder andere actualiteiten, interessante wetenswaardigheden en tips.

Vorige week ontvingen iedereen van wie het e-mailadres bij Porthos Sluis bekend is, de nieuwsbrief. Maar er zijn nog veel meer mantelzorgers in onze gemeente. Bent u ook mantelzorger, maar heeft u geen nieuwsbrief ontvangen? Loop dan eens binnen bij Porthos Sluis, Nieuwstraat 2 in Oostburg.
Daar ligt een papieren exemplaar voor u klaar. Of stuur een e-mail naar info@porthossluis.nl, zodat u de nieuwsbrief per e-mail ontvangt.



Mantelzorgers

U bent al mantelzorger als u af en toe eens een boodschap doet voor uw zieke buurvrouw, de was doet voor uw ouders of regelmatig een oogje in het zeil houdt bij uw oma. Mantelzorgers zijn een onmisbare schakel in onze samenleving en verdienen dan ook aandacht en ondersteuning. Zo zijn er
gespreksmiddagen en uitjes voor mantelzorgers en kunt u met vragen altijd terecht bij Porthos Sluis. Meer hierover leest u in de nieuwsbrief.



Porthos Sluis

Porthos Sluis is onderdeel van de gemeente Sluis. U kunt hier terecht voor hulp en ondersteuning op het gebied van Wmo, Zorg en Welzijn, Werk en Inkomen en Leefbaarheid en Burgerparticipatie. Porthos Sluis is bereikbaar via de telefoonnummers 140117 en 0117 - 457 050 (Porthos gebouw).