Woningverkoop trekt ook in Dantumadiel flink aan


Woningverkoop trekt ook in Dantumadiel flink aan

RSS feed

Het herstel van de woningmarkt is ook in Dantumadiel duidelijk merkbaar. De belangstelling voor bouwkavels in Dantumadiel is het afgelopen half jaar flink toegenomen. In dezelfde periode is het aantal verkochte woningen ten opzichte van vorig jaar bijna verdubbeld.

Feanwalden De Bosk

De verkoop van de bouwkavels in nieuwbouwplan De Bosk in Feanwalden loopt goed. Vanaf januari van dit jaar is de verkoop van 34 bouwkavels gestart. Inmiddels zijn er 3 kavels verkocht en 7 kavels in optie genomen. Daarmee loopt de verkoop van de bouwkavels in Feanwalden goed op schema.

Hoeksterloane Damwald

Ook in het nieuwbouwplan `Hoeksterloane' in Damwald worden nog kavels verkocht. Na een aanpassing van het bestemmingsplan konden nog 10 bouwkavels worden uitgegeven. Inmiddels is er 1 bouwkavel verkocht en zijn er 7 bouwkavels in optie genomen. Het nieuwbouwplan `Hoeksterloane' is daarmee
bijna volgebouwd.

De Westereen

Na een succesvolle kavelverkoop in 2010 in De Westereen-East, bleven een aantal vrije kavels lange tijd onverkocht. Ook hier is recent weer een kavel verkocht en zijn nog 2 kavels in optie.

Voor meer informatie over beschikbare kavels in de gemeente Dantumadiel kunt u kijken op de website onder `inwoners - bouwen en wonen'.