Tweede editie BIND Summer Sport zeer geslaagd


Ruim 80 kinderen zijn de eerste week van de zomervakantie sportief begonnen. BIND Sportproject heeft in samenwerking met de gebruikers van Sportpark In de Bandert en de cultuurcoach 3 spetterende sportdagen georganiseerd voor kinderen van groep 3 t/m groep 8.

Programma

Het thema op dinsdag was sport, cultuur en water: 's ochtends een parkoers met tennis, voetbal, schilderen en vele andere (sport)spellen. 's Middags werd verkoeling gezocht in het zwembad In de Bandert, waar de combinatiefunctionarissen en de CIOS-stagiaires van het Leerbedrijf Menswel samen
een mooie watermiddag verzorgden. Woensdag konden kinderen van groep 3 en 4 naar hartenlust spelen in de binnenspeeltuin De Ballon. De oudere kinderen waren bij Sport City te gast voor clinics bootcamp en dans. Beide groepen kregen ook SNAG Golf, waarbij kinderen de beginselen van golf leren
middels een spelcircuit. En donderdag zijn we op avontuur gegaan bij Valdeludo. Heerlijk samen of alleen spelen, je fantasie uitleven en gezellig picknicken.

Tot volgend jaar!

Bedankt aan een ieder die de BIND Summer Sport 2015 mede mogelijk heeft gemaakt. Sportpark In de Bandert, namens alle deelnemers tot volgend jaar!