Politie onderzoekt branden


Politie onderzoekt branden

Laatste update:
30-07-2015 | 13:44

Berghem - Rond 3.40 uur kreeg de politie een melding dat er een auto in brand stond aan de Boekweithof. De brandweer was snel ter plaatse, maar de wagen brandde volledig uit. Ook twee schuurdeuren, waar de auto vlakbij stond, raakten zwaar beschadigd door de vlammen. Er raakte niemand gewond.
Terwijl politie en brandweer nog aanrijdend waren richting de brand aan de Boekweithof, kwam er al een nieuwe melding binnen. Bij een woning aan de Sint Janskruid stond een tuinhuisje in brand. Ook deze kon door de brandweer snel geblust worden.

Onderzoek

Bij de brand aan de Boekweithof gaat de politie vooralsnog uit van brandstichting. Bij de brand aan het Sint-Janskruid is dat vooralsnog onduidelijk. Omdat het natuurlijk opvallend is dat er twee branden rond het zelfde tijdstip op korte afstand van elkaar uitbreken doet de politie naar
beiden verder onderzoek.



Getuigen

Daarbij is de politie op zoek naar mogelijke getuigen. Mensen die rond dit tijdstip iets gezien of gehoord hebben dat mogelijk met de branden te maken heeft, worden verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844. Anoniem melden kan ook: 0800-7000. Of gebruik het meldformulier.