NH Kwartaalblad gratis in de mail


30 juli 2015 - Nieuwsartikel

Na 10 jaargangen op papier verschijnt het NH Kwartaalblad, het relatieblad van de provincie Noord-Holland, voortaan ook in een elektronische variant.

Een pdf-versie was altijd al beschikbaar op de website, maar in de nieuwe vorm is het blad voortaan ook rechtstreeks in de mail te ontvangen.

Het zojuist verschenen NH Kwartaalblad nr. 2 van 2015 kijkt met formateur/gedeputeerde Elisabeth Post terug op de coalitievorming. De lezer kan kennismaken met alle gedeputeerden van de provincie Noord-Holland. Ook is er een samenvatting van het coalitieakkoord `Ruimte voor groei', dat VVD,
D66, PvdA en CDA onlangs sloten voor de komende vier jaar.

In deze editie leest u ook hoe Rijk en provincies, samen met natuurorganisaties en ondernemers, de uitstoot van stikstof gaan aanpakken. Natuurherstel en economische ontwikkeling gaan daarbij hand in hand.

N-H Kwartaalblad laat verder zien hoe de provincie het midden- en kleinbedrijf ondersteunt bij het vinden van alternatieve vormen van financiering, zoals crowdfunding, nu het afsluiten van leningen bij de bank steeds moeilijker gaat.

Neem nu een gratis abonnement

Wilt u het N-H Kwartaalblad vanaf nummer 3 (begin oktober) voortaan automatisch in uw mailbox ontvangen, meld u dan eenmalig online aan.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tweet
Deel